rabathelten.org
Hjem Alle Butikker Fjordline Rabatkode

Fjordline Rabatkode April 2024

Gem med Fjordline rabatkode. Sørg for, at du ikke går glip af nogen speciel aftale eller tilbud, der sparer stort ved Fjordline ordrer. Tjek Fjordline rabatkuponer og få op til 40% rabat.

Hvis du ikke er villig til at bruge mange penge på Fjordline, kan du bruge Fjordline Rabatkode og Fjordline Fjordline Rabatkode for at få rabatter.

KUPONER FUNDET!

Gennemsnitlig besparelse: 32,80€

Coupert kan teste og anvende alle kuponer med et enkelt klik.

3.2 / 335 stemmer
Bedøm det!

Oversigt over alle Fjordline rabatter

Alle 7
Rabatkoder 0
Tilbud 7
Bedste rabat 40%

OM Fjordline

Fjordline blev etableret i 1993 og er i øjeblikket Norges næststørste færgeselskab med 21% markedsandel i international passager- og fragttrafik mellem Danmark, Norge og Sverige. Med introduktionen af nye, moderne skibe til sin flåde fortsætter virksomheden med at udvide sit rutenetværk. Alt, hvad virksomheden foretager sig, er styret af sunde værdier med handling, ansvar, respekt og engagement. Det har omkring 800 ansatte og transporterer over 1,4 millioner rejsende hvert år. Dets fire skibe sejler på fem færgeruter mellem Danmark, Norge og Sverige. Ud over passageraktivitet sendes også erhvervsbiler og varer.

Spar penge på Fjordline

Rabathelten.org opdaterer regelmæssigt de seneste Fjordline kuponer og tilbud. Vi tilbyder en række seneste Fjordline rabatkoder og tilbud, som du kan bruge store rabatter på, når du køber et produkt fra Fjordline. Hvert enkelt tilbud kontrolleres grundigt af vores team for at sikre, at tilbudene er 100% gyldige. Brug Fjordline Rabatkuponer og promoveringskoder på kassen for at få fantastiske rabatter og tilbud.

De bedste Fjordline kuponer og tilbud i dag

 • Hjælp Og Kontaktoplysninger Billigt Til 125NOK Hos Fjordline
 • Iba DKK30 Je Cena Za Rej Og På Dit Første Købsvilkår
 • Nu Yderligere Reduceringer - Helt Op Til 20% Rabat På Masser Af Varer
 • Spar Lige Nu På Dit Køb Med Denne Fjordline Kampagne
 • Giv Dig Selv Changen For At Spare Stort Hos Fjordline, For Der Er 40% I Vente På Flere Produkter
 • Alle
 • Tilbud

REKLAME

 • Prøv alle Fjordline-koder ved kassen med ét klik.

  Betroet af 2.000.000+ brugere

  Verificeret

 • FAQ for Fjordline

  Har Fjordline en pengene-tilbage-garanti?

  Fjordline-kunder kan annullere gratis inden for 24 timer efter reservationen og få 100 % refusion. Fortrydelsesretten gælder dog ikke, hvis reservationen er foretaget inden for 48 timer efter den første afgang. Kunder kan også annullere reservationen 14 dage før afrejse, hvis kunden virkelig ikke kan operere, kan de spørge dem.

  Sælger Fjordline gavekort?

  Ja, du kan købe gavekort til rejser, enten over telefonen eller i deres fysiske butik. Fjordline mener du er fri, kan du selv vælge beløbet på gavekortet, og prisen starter minimum 1 kr. Gavekort kan bruges til hele eller dele af rejseudgifterne og er gyldige i et år fra d. udstedelsesdato.

  Har Fjordline et loyalitetsprogram?

  Medlemmer af Fjordline optjener 10 % bonuspoint, når de handler i deres Duty Free-butikker. For at optjene point skal du identificere dig med dit personlige medlemsnummer ved kassen inden betaling, der er ingen mulighed for at tilmelde dig point efterfølgende. Og bliv medlem for at få 10% rabat på morgenbuffet, frokost og middag ombord.

  Hvilke betalingsmetoder er tilladt i Fjordline?

  Fjordline accepterer større kredit- eller kundebetalingskort på markedspladsen samt onlinebetalinger via PayPal og mobilbetalinger. Dette letter i høj grad kundernes køb til en vis grad, og skal kun drives online. Kundernes sikkerhed er også i høj grad garanteret, og personlige oplysninger udfyldes også af kunderne selv.

  Hvor meget kan jeg spare hos Fjordline?

  Rabatterede priser for Fjordline varer varierer afhængigt af forskellige Fjordline kampagneaktiviteter. I April har Fjordline 7 kampagner og 1 Rabatkode. Hver forbruger, der køber på Fjordline, sparer i gennemsnit D.kr.10.

  Hvordan får kunder tilbud hos Fjordline?

  Fjordline bestræber sig altid på at holde kunderne glade, så vi afholder nogle gange nogle fantastiske kampagner for at få endnu bedre priser. Disse kampagner er naturligvis tidsfølsomme. rabathelten.org Bliv ved med at indsamle alle de nuværende Fjordline Kampagnekode for at spare dig penge og tid. fjordline.com og Fjordline vil også have nogle eksklusive tilbud på sociale platforme, så du kan tjekke dem ud og spare penge, hvis du har brug for dem.

  Hvorfor fungerer Fjordline Rabatkode ikke?

  Her er nogle almindelige grunde til, at dit Fjordline Kampagnekode muligvis ikke fungerer. Fjordline indstiller en tidsbegrænsning for hver Rabatkupon, og du kan bruge det inden for frist. Hvis Fjordline Kampagne overstiger tiden, eller du og andre produkter har brugt det. Sørg for, at du ikke har brugt det før på fjordline.com og har indtastet den rigtige kode til Fjordline, da du brugte den. Ellers fungerer Fjordline Rabat ikke.

  Kan jeg handle i Fjordlines særlige priszone?

  Ja, Fjordline har åbnet en særlig priszone med fjordline.com. Kunder modtager Kampagnekode som betaling, når de handler hos Fjordline i specialpriszonen. Fjordline garanterer høj kvalitet og lave priser for hvert produkt i udsalgspriszonen, tøv ikke med at handle nu!

  Du kan også lide disse rabatter

  Vi antager, at du accepterer cookiepolitikken, hvis du fortsætter. Læs mere